Καλώς ήρθατε στο blog του Διαιτολογικού Κέντρου ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ. Μέσα από τις αναρτήσεις του blog θα ενημερώνεστε για θέματα διατροφής, καθώς επίσης και τρόπους που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες για να κερδίσετε ευεξία, μακροζωία αλλά και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας.
Ο στόχος του Διαιτολογικού Κέντρου είναι να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να:
α) μειώσετε το βάρος σας πιο εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και σωστά
β) αυξήσετε το βασικό σας μεταβολισμό, έτσι ώστε να καίτε περισσότερες θερμίδες
γ) αυξήσετε την υγεία, την ενέργεια, τη δύναμη και την αντοχή σας

7 Νοε 2011

EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

       Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου η προγραμματισμένη εκδήλωση Τσάι & Τόμπολα, που διοργάνωσε ο σύνδεσμος EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Avanti το οποίο συνέβαλε παραχωρώντας την αίθουσα για διεξαγωγή της τόμπολας.

      Την έναρξη της τόμπολας άνοιξε η αντιπρόεδρος του συνδέσμου κυρία Εύα Παπαδοπούλου η οποία στην ομιλία της ανέφερε για τους στόχους της EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ και τόνισε πόσο σημαντική είναι η στήριξη για την επανένταξη στην κοινωνία και τη ζωή των γυναικών που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού καθώς επίσης και τη τεράστια σημασία της πρόληψης. Δυστυχώς η Πάφος έχει το μικόρτερο ποσοστό σε γυναίκες που προγραμματίζουν εξέταση μαστογραφίας κάτι το οποίο λυπεί ιδιαίτερα και χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσον αφορά την πρόληψη. Στην έναρξη έδωσαν το παρών τους πρόσωπα του πολιτικού περιβάλλοντος της Πάφου όπως ο Φειδίας Σαρίκας, ο Κώστας Κωσταντίνου και ο Φαίδων Φαίδωνος, αρκετές γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού αλλά και πολλές φίλες του EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ.
      Τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε στη EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της όπως είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ασθενών, την προώθηση και οικονομική ενίσχυση, από το κράτος, της επιστημονικής έρευνας για τον καρκίνο του μαστού και πολλές άλλες δράσεις.
http://www.europadonna.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: